Meteen naar de inhoud

Enzo organiseert concerten vanuit Parkstad Limburg Stadion op 24 en 25 juni

Op 24 en 25 juni organiseert Enzo Kok samen met zijn muziekvrienden twee concerten vanuit de grootste huiskamer van Kerkrade: het Parkstad Limburg Stadion. Net zoals het eerste benefietconcert op 16 mei j.l. zamelen deze artiesten geld in voor de zwaar getroffen cultuursector en artiesten door de coronacrisis voor de stichting ‘Hart Voor Artiesten’.

Stichting voor artiesten

Op 16 mei organiseerde Enzo Kok het allereerste virtuele benefietconcert vanuit een leeg Parkstad Limburg Theater in Kerkrade. Dit concert werd live gestreamd. Op YouTube en Facebook werd dit concert meer dan 15.000 keer bekeken. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de zwaar getroffen cultuursector en artiesten door de coronacrisis richtte Enzo de stichting Hart voor Artiesten op. Inmiddels staat de teller op ruim € 12.000.

Concerten vanuit de grootste huiskamer van Limburg

Om nog meer aandacht te krijgen voor de cultuursector en artiesten organiseert Enzo Kok met zijn muziekvrienden Floor Bosman, Myrthe Robijns, Sophie en Emma Kok, Miriam Vleugels, Martin Hurkens, Jack Vinders en Rob Mennen twee concerten op 24 en 25 juni. ‘We gaan midden op de stip van het stadion een bijzonder concert geven,’ zegt Enzo Kok. ‘De opzet van dit concert is anders dan het vorige benefietconcert. Niet alleen is de locatie anders, maar ook mogen we nu voor een klein publiek, 30 personen, optreden.’ Enzo vervolgt: ‘We toveren het stadion om in een gezellige en intieme huiskamer. We hebben een nieuw programma samengesteld en hebben diverse verrassingen voor het publiek en de vele online luisteraars zoals de internationaal bekende band ‘Haevn’. Voor het concert op 24 juni kunnen mensen kaartjes a € 50 reserveren via de site van de stichting. Maar vol is vol. Het concert op 25 juni wordt aangeboden aan helden uit de zorg die we met dit concert extra in het zonnetje willen zetten. De kaartjes hiervoor worden gesponsord. Het concert wordt weer gestreamd via diverse social media kanalen op zondag 28 juni.’

Overige informatie

Datum concerten: woensdag 24 en donderdag 25 juni: 20:30 uur
Locatie: Parkstad Limburg Stadion
Tickets voor 24 juni via www.hartvoorartiesten.nl
Concert op 25 juni is exclusief voor helden uit de zorg
Het concert wordt gestreamd op 28 juni om 20:00 uur