Meteen naar de inhoud

Vrienden van Hart voor Artiesten

Met trots presenteren we de vrienden van de stichting Hart voor Artiesten. Allemaal stuk voor stuk talenten die zich allemaal inzetten voor dit goede doel. Zij beschikken over een groot netwerk en dragen musici uit Limburg voor die in aanmerking kunnen komen voor een financiële ondersteuning. Zij werken mee aan diverse acties die door de stichting worden bedacht om geld in te zamelen.

Miriam Vleugels, kunstenaar: ‘Artiest ben je in hart en nieren. Artiest ben je dag en nacht. Een artiest kan altijd creëren, zowel in goede als in slechte tijden. Maar waar zijn we zonder podium, zonder ons geliefde publiek? Ons hart huilt, ons hart lacht. Míjn missie is om ons artiestenhart vooral te laten lachen.’

Emma Kok, zangeres en violist: ‘Als ik op het podium sta, voel ik me happy en kan ik al mijn ‘zorgjes’ vergeten. Ik ben blij dat ik nu hier kan staan. Bel met elkaar, facetime met elkaar en het belangrijkste is: steun elkaar vooral in deze tijd.’

Martin Hurkens, zanger: ‘De reden dat ik meewerk aan dit mooie intiatief is om iedereen die normaal  nu op een bühne zouden staan om publiek te vermaken. Een hart onder de riem te steken, het wordt ook weer beter.’

Sophie Kok, sopraan: ‘Eigenlijk zou ik nu op tournee gaan met Opera Zuid en de Limburgse Koorschool. We zouden de opera ‘A midsummer night’s dream’ gaan uitvoeren. Nu dat niet kan, ben ik dankbaar dat ik toch met deze artiesten op het podium mag staan. Blijf sterk en hou vol!’

Rob Mennen, pianist: ‘Artiesten zijn mensen die het vermogen hebben zich snel aan te passen, flexibel zijn en vooral de humor erin houden. Hoe moeilijk het soms ook kan zijn.’

Myrthe Robijns, zangeres: ‘Met ´hart voor artiesten´ wil ik laten zien dat we zonder kunst en muziek niet kunnen leven. Zonder publiek kan een artiest niet spelen en zonder artiest is er geen kunst om te delen. Laten we iets doen!’

Jack Vinders, zanger: ‘Muziek is mijn leven. Als ik een bijdrage kan leveren aan dit mooie project met mijn muziek, doe ik dat van harte.
Samen muziek maken, verbondenheid tonen, voor elkaar muzikaal klaar staan! Va hatse jeer!’

Floor Bosman, sopraan: ‘Het is natuurlijk hartstikke vanzelfsprekend dat ik dit initiatief steun. Als artiest zijnde raakt deze crisis je ontzettend hard. Daarom is het fantastisch om samen met deze mooie groep mensen dit neer te kunnen zetten en zo onze mede-artiesten een hart onder de riem te kunnen steken!’


Stichting Hart voor Artiesten wordt o.a. ondersteund door: